A+ A A-

Botiga

Visiteu-nos a la botiga

A la nostra botiga del carrer de Salmerón, núm. 44, del Perelló, us oferirem un tracte personalitzat i us aconsellarem les millors solucions en funció de les seves necessitats.

Consulti els productes, serveis, i software que li podem oferir.

Subcategories

  • Productes i serveis

    A PCHARD disposem de personal especialitzat per a desenvolupar la majoria de tasques que puguin afectar al camp dels productes i serveis informatics.

  • Software

    També venem software original, i oferim licitaments a empreses d'acord amb les seves necessitats. Li oferim el millor assessorament per a que pugui prendre la millor decisió per a la seva empresa. Comercialitzem diferents marques de sofware de gestió i utilitaris.

Serveis destacats:

Visiteu-nos a la botiga

A la nostra botiga del carrer de Salmerón, núm. 44, del Perelló, us oferirem un tracte personalitzat i us aconsellarem les millors solucions en funció de les seves necessitats. Consulti els...

Read more

Telefonia mòbil

Us oferim els serveis de telefonia mòbil de ION MOBILE, sense permanència, sense enganys ni cobraments extranys, sempre escoltan-te, amb mòbils lliures, màxima cobertura, i on ho pots tenir tot...

Read more

Pàgines Web

En col·laboració amb Mosesell SCP, també li realitzarem una pàgina web completament personalitzada, ajustant-nos al seu pressupost i les seves necessitats. Destaca la promoció per a negocis per només 300€, que inclou...

Read more

Banda ampla

Us oferim servei de banda ampla d'internet, amb un nou sistema sense línia telefònica, sempre rebreu la velocitat contractada sense interrupcions ni variacions en la velocitat.

Read more

Televisió per cable

Amb la televisió per cable, podreu veure més de 60 canals de televisió i ràdio catalans, espanyols, europeus, i de la resta del món, amb la màxima qualitat.

Read more

Serveis informàtics

A PCHARD disposem de personal especialitzat per a desenvolupar la majoria de tasques que puguin afectar al camp dels serveis informatics.

Read more